06 22 33 66 34 /// 06 18 9999 18 info@harmhoek.nl

Auto

Inleiding

De theorielessen zijn bij de rijschool voor onze leerlingen gratis te volgen

elke woensdagavond van 20.15 uur tot 21.15 uur (buiten de vakantie’s om) bij onze rijschool aan de Siriusstraat 2 te Borne. In deze theorie-lessen nemen wij gezamenlijk toetsen af en worden aan de hand van deze toetsen vragen beantwoord en wordt de theorie nader besproken en uitgelegd.

Wij maken ook gebruik een rijles-camera in de lesauto

Deze camera registreert alles in beeld en geluid wat voor, naast, achter en in de auto gebeurt. M.b.v. deze SD-kaartje kun je thuis op de computer de rijles doornemen. Tevens vermelden wij in het schriftje bij een bepaalde gebeurtenis en uitleg de minuut wanneer hetgeen gebeurt/verteld is, zodat je snel hetgeen op de SD-kaartje kunt doornemen en kunt her-beleven. Erg handig en leerzaam!

Tijdens de rijles maken we gebruik van een schriftje

In een schriftje noteren we van elke rijles hetgeen wij jouw verteld en uitgelegd hebben met evt. tekeningen van situaties, zodat je thuis in alle rust de gehele rijles nog een keer rustig kunt doornemen en je op de volgende les kunt voorberijden.

Vanaf 16,5 jaar mogen jongeren al praktijklessen volgen

Met 17 jaar mogen zij onder begeleiding van een coach en uiteraard beide in bezit van rijbewijs zelfstandig de weg op. Voor uitgebreide informatie zie de website van de overheid: www.2todrive.nl