06 22 33 66 34 /// 06 18 9999 18 info@harmhoek.nl

Motor

Wil je snel, goed en goedkoop je motorrijbewijs halen?

 dan slaag je hier zeker! Deze spoed motoropleiding wordt gegeven door gepassioneerde motorinstructeur. Hij heeft door 20 jaar lange ervaring de unieke combinatie ontwikkeld om je vlot en veilig te leren motorrijden en je te helpen slagen voor het CBR-examen. Alle basisvaardigheden van motor voertuigbeheersing en verkeersinzicht zijn in deze motorrijlessen verwerkt. Nadat je rijles hebt gevolgd en bent geslaagd, kun je met vertrouwen het verkeer in op de motor en gaan genieten van het gevoel, de voordelen en de vrijheid van het motor rijden..

De Weg naar het behalen van je motorrijbewijs:

1. Theorie
Wij kopen vooraf theorie examens in waardoor je vaak sneller bij ons terecht kan dan bij het CBR. Ook het studiemateriaal kun je bij ons aanschaffen of in de webshop of op kantoor. Mocht je het theorie certificaat nog niet behaald hebben dan geeft dit mogelijk vertraging in je opleiding. Je kunt al wel beginnen om de voertuigbeheersing te behalen, voor dit examen hoef je nog geen theoriecertificaat in bezit te hebben. (maar is dus wel wenselijk) (alleen mogelijk als je in bezit bent van een geldig rijbewijs B)

2. Voertuigbeheersing (AVB)
Bij de normale motoropleiding (dus niet spoed) worden al standaard in blokken van 2 of 4 uur gegeven. In 4 uur kunnen we alle 12 de oefeningen doornemen die je moet beheersen voor het examen voertuigbeheersing. Ook de data van dit examen hebben wij van te voren ingekocht zodat we snel kunnen handelen.

3. Verkeersdeelname (AVD)
Om ervoor te zorgen dat je ook snel door kunt gaan met het tweede praktijkonderdeel (verkeersdeelneming) kopen wij vooraf examens in. Zo kunnen wij dus voordat je begint je gehele rijopleiding naar jouw wensen inplannen: je motortheorie, je voertuigbeheersing en je verkeersdeelneming.

 

 

 

Voordeelpakket voor € 1450,-

25 duo rijlessen a 60 minuten

1 x theorie examen CBR standaard

1 x Voertuigbeheersing praktijkexamen CBR

1 x Verkeersdeelname examen CBR

Alle theorielessen bij de rijschool die nodig zijn voor het behalen van het theorie bewijs.